Нещодавно ми писали, що Світлана Лобода прийшла до росіянки Катерини Гордєєвої, щоб дати друге інтерв'ю за останні півроку повномасштабної війни проти рашистів.

Спочатку вона спілкувалася з грузином, тепер із росіянкою, але українських журналістів продовжує ігнорувати. В останньому інтерв'ю Світлана розповіла про відчуття, пов'язані з 2014 роком після Революції Гідності, окупації Криму та початку війни на Донбасі.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

— Ти відчуваєш, у тому числі і свою провину, за те, що сталося, і за те, що, виявилося, росія, яку деякі українські артисти сприймали, як, у тому числі, і свій сценічний майданчик, це країна тепер та країна , яка напала на Україну?

— Я відчуваю провину в тому, що сталося 2014 року. Я просто не усвідомлювала, що це є початок того, що ми отримали сьогодні. Я не думала про це, я не цікавилася, займалася собою і своєю дитячою мрією. Тому що я народилася в дуже простій і дуже бідній родині.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот із інтерв'ю
Світлана Лобода, скріншот із інтерв'ю

— Та мрія, яка в мені з'явилася в самому дитинстві, і якої я прагнула... і батьки, які казали: "Ми ніколи не зможемо нічим тобі допомогти, нічого дати". І я відповідала "мамо, я зроблю все сама". Коли це почало виходити і в Україні я вже була одним із перших артистів, мені було цього, звісно, ​​мало. І я хотіла більшого. І так сталося, що у 2014 році мої пісні стали популярними, дуже популярними в Росії, зокрема. Вони звучали з кожної праски. Я нічого не розуміла. Мені соромно. Мені незручно сьогодні за це. Всі розуміли, що це територіальний конфлікт між країнами, але це не була повномасштабна війна. Це було десь далеко, як нам здавалося.

Нагадаємо, в Україні "образилися" на Світлану Лободу і більше не чекають на неї, після інтерв'ю росіянці: "Доїдати крихти зі столу"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода розкрила правду про свого коханого та батька молодшої доньки Тільди: "Він моторошний патріот"

Знай.uа писав, Світлана Лобода відкрито заговорила про Володимира Зеленського, згадуючи його "молодого": "Мене вражає ..."