Оля Полякова, яка нещодавно заспівала спільно з Артемом Пивоваровим, з'явилася разом з іншим зірковим артистом.

Її партнером цього разу став відомий серцеїд Макс Барських. На його фан-сторінці в Instagram Оля та Макс обійнялися, засвідчивши своє прихильне ставлення один до одного.

Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/
Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/

Імовірно, після того, як вийшла пісня з Пивоваровим, Оля одразу почала обговорювати колаборацію з іншим артистом. Відомо, що і Оля Полякова і Макс Барських вже виступали на одній сцені після війни. Однак, артист зізнавався, що звик на сцені відповідати за себе, тому з пересторогою ставиться до різних колаборацій.

Оля Поякова та Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/
Оля Поякова та Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Концерт про який йде мова, відбувся у липні у київському метро. Там артисти співали поодинці, проте це могла бути невелика підготовка глядачів до майбутніх спільних виступів.

Варто зазначити, що за словами Макса, він ще дому не оговтався від війни, і йому важко знайти у цьому світі себе. Натомість Ольга жваво повернулася до України, та вже практикує українську всюди — і в побуті, і в концертній діяльності. Співачка укомплектувала свій новий концерт виключно українськими піснями.

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова на станції метро в Києві розповіла, що робить українців непереможними.

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Барських з'явився в Херсоні, щоб сходити до школи, де він навчався: "Це Україна так було, є і буде"

Також "Знай.ua" інформував, що Макс Барських показав, як його відчули у Казахстані після "пропаганди".