В окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупантів: боровся до останнього

Максим Махрінов, скріншот: Instagram Stories
Максим Махрінов, скріншот: Instagram Stories

Зараз ми спостерігаємо, як наші захисники точковими ударами знищують склади та бази росіян по всій лінії фронту. У цьому, безперечно, окрема заслуга партизанів. Але, знову ж таки, на жаль, не обходиться без смертей. Так стало відомо, що 2 вересня загинув український патріот із Токмака Максим Махрінов. Його звинуватили в коригуванні ударів ЗСУ і це справді так.

Сумна Оля Цибульська показала члена сім'ї, якого "збила з ніг" хвороба: "Нудило всю ніч і ранок"

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Оля Цибульська показала ще одного члена сім'ї, з яким трапилося лихо. Так, кіт зірки на прізвисько Сімба захворів і не на жарт стривожив сімейство. Тварину записали до ветеринара і дуже сподіваються, що все обійдеться. Співачка зазначила, що домашній улюбленець живе з нею вже 13 років, і його всі дуже люблять.

Актуальні ціни на сіль, соду та оцет у магазинах України: супермаркети показали вартість основних продуктів

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Українцям довелося спостерігати не найкращу картину на початку війни з росією – дефіцит продуктів на полицях магазинів. В окупованих областях жителі все ще не можуть купити необхідне, а якщо навіть товари є в наявності, то за космічними цінами. Сіль в Ашані станом на початок вересня місяця можна купити від 16,90 грн/450 гр (Морячка). Йодовану сіль "Марина" можна придбати за ціною 38,10 грн/кг.

Колишня дружина Арсена Мірзояна Анна спокусила своєю штучкою, Тоня Матвієнко позаздрила б

Арсен Мірзоян і Анна. Фото: JetSetter
Арсен Мірзоян і Анна. Фото: JetSetter
Арсен Мірзоян і Анна. Фото: JetSetter

Арсен Мірзоян та Анна Мірзоян розлучилися після участі співака у вокальному українському проєкті. Там Арсен зустрів Тоню Матвієнко, з якою його закрутив ураган почуттів. Колишня дружина Мірзояна теж не страждає і продовжує займатися кар'єрою, паралельно підкорюючи красою всіх оточуючих. Цього разу вона виклала зухвале фото, де виставила інтимну частину тіла на передній план.

Радикала Олега Ляшка у військовій формі та з незарядженим автоматом висміяли українці: "А де вила, корівки?"

Олег Ляшко, скріншот: YouTube
Олег Ляшко, скріншот: YouTube

Лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка помітили у військовій формі, в руках з автоматом та саперною лопатою. Знімок став приводом для глузування у бік політика. Фото Ляшка опублікував український блогер Сергій Наумович у своєму Twitter. На ньому повністю не видно обличчя політика, але за всіма ознаками його впізнали. В одній руці політик тримає саперну лопату, а в іншій – АКМ-74. Примітно, що на автоматі немає магазину з патронами. Ймовірно, це розсмішило користувачів мережі.