Шоу "Хто зверху" збирає зірок українського шоу-бізнесу, для того, щоб команда чоловіків та команда жінок "з'ясували стосунки" і визначилися, хто ж зверху.

Незмінними ведучими шоу є Леся Нікітюк та Сергій Притула, а конкурс "Правда/брехня" розкриває неймовірні секрети українських зірок.

Так сталося і цього разу. "На рингу" зійшлися Сергій Притула та співачка Настя Каменських. Обом треба було назвати факт або розповісти історію про себе, а супернику необхідно зрозуміти, правда це чи ні.

Першим розпочав шоумен.

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сергій сказав Насті, що на день народження мера Тернополя він подарував йому подарунок із секс-шопу.

Каменських практично не роздумуючи відповіла, що це правда і виявилася правою. Історія від капітана чоловічої команди була не менш цікавою, ніж сам цей факт.

"Мера звали Роман Йосипович Заставний. Це було дуже давно, не той мер, що зараз. Я справді був у нього на дні народження і справді подарував йому подарунок зі спецмагазину. Приїжджаю я до Тернополя і він кличе мене на свято. Я вирішив підкреслити, що він мер. Заходжу в секс-шоп, а там батіг, хлисти. А я приходжу і кажу "Щоб добре командувати депутатським корпусом місцевої ради"".

Нагадаємо, що Настя Каменських нагадала, що пори року минають, а в душі не минає зима.

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських вперше висловилася про свою вагітність: "Десять років уже народжую".