Колишній чоловік співачки Наді Дорофєєвої, популярний виконавець, а з недавнього часу ще й стендапер Володимир Дантес жорстко пожартував про любовні проблеми, які розпочали після розлучення. Вилити душу він вирішив у своєму стендап-виступі, відео якого поширилося у мережі.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва заявили про своє розставання ще навесні та сильно приголомшили шанувальників. Незабаром співачка офіційно заявила, що зустрічається з Михайлом Кацуріним, а Дантес неодноразово з'являвся у компанії Даші Кацуріної. Хоча останні й не підтверджували, що між ними є щось, шанувальники вважають, що роман існує.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Так, на тлі обставин, що склалися, Володимир Дантес вирішив пожартувати на своєму стендап-виступі. Він порушив саме це делікатну тему, яку активно обговорюють шанувальники.

"Мені складно займатися з с*ксом з дівчиною в одній кімнаті з дитиною мого кращого друга, поки він тр*хає мою колишню дружину", - пожартував Дантес.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Артист виклав усе як на духу, здавалося б, що він переплутав стендап із сеансом у психолога. Втім, глядачам було смішно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес згадав дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва згадала, як минуле її літо, але там не було Михайла Кацуріна: "А де?".

Крім того, ми писали, Тіну Кароль знайшли на смітнику, а колишній Дорофєєвій Дантес одразу заступився: "Шукав штуки від цигарок".