Українець поскаржився, що Ощадбанк пограбував його, не зарахувавши переказ з-за кордону і не повернувши гроші відправнику. Про це він розповів у своєму відкликанні на сайті Мінфін.

Українець розповів, що йому відправили грошовий переказ з іншої країни, але він не був зарахований на рахунок, оскільки він був відкритий у гривнях. Водночас "Ощадбанк" не повернув переказ відправнику і гроші "зависли" невідомо де.

Ощадбанк. Фото: скрін youtube
Ощадбанк. Фото: скрін youtube

"Мені людина з Європи за Свіфтом вислала переведення в євро на мій IBAN ще 22 липня 2022 року. Гроші не зарахувалися так як рахунок у гривнях. Але й переказ Ощадбанк назад до Європи не повернув. Хоча австрійський банк і давав офіційні запити на повернення. Грабимо, так?", - розповів клієнт.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін minfin
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін minfin

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У "Ощадбанку" відреагували на скаргу клієнта та рекомендували розбиратися з банком, з якого здійснювалося відправлення коштів. При цьому у своєму відкликанні клієнт зазначив, що банк відправника ознайомлений з інцидентом та запитував повернення грошей.

"У даному випадку відправник коштів повинен звернутися до відділення банку, де він виконував операцію щодо з'ясування всіх обставин та деталей операції", - відповіли у банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Мінфін заробив на облігаціях майже 4 млрд грн: які цінні папери мають шалений попит.

Також наш портал інформував, що встигнути до 1 жовтня: внутрішні переселенці можуть подати повторну заявку на отримання держдопомоги.

Крім того, наш портал інформував, у Мінекономіки повідомили, хто може отримати додаткові кошти під час воєнного стану.