39-річна співачка М'ята (Юля Загорська) штурмує український шоу-бізнес дуже давно. Нещодавно вона представила пісню "Дельфіни".

До цього треку М'ята співпрацювала з Артемом Пивоваровим, який створив для співачки такі композиції, як Love is freedom та Фарби.

Нещодавно дівчина стала учасницею жіночої команди під заступництвом Лесі Нікітюк на шоу "Хто зверху".

У конкурсі "Правда/брехня" вона зійшлася з другом учасника шоу "Холостячка" Романа Свечкоренка, актором серіалу "Школа" та серіаліті "Київ вдень та вночі" Богданом Шелудяком.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

І вона мала коротку історію про саму Тіну Кароль. Дівчина стверджує, що улюблениця українців співала у неї на бек-вокалі.

Звичайно, багатьох це змусило сумніватися, але Богдан логічно подумав:

"Не факт, що твоя кар'єра триває менше. Якщо кар'єра триває більше, то ви починали десь разом і вона співала у тебе на бек-вокалі, але я думаю, що це правда. Давай перевіримо".

І М'ята підняла табличку зі словом "Правда", але не стала уточнювати, де і коли це було.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Тіна Кароль допомогла воїнам "Азов" заощадити на дітлахах, узявши все на себе.

Раніше ми повідомляли, що Тіну Кароль знайшли на смітнику , а колишній Дорофєєвій Дантес одразу заступився: "Шукав штуки від цигарок".

Також стало відомо, що Тіна Кароль злякала українців раптовою втратою ваги.