Дочка відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець вилізла на дах та захопила неймовірно стильним чином. Кадрами з "висотної" фотосесії дівчина поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

19-річна Маша Кравець незважаючи на юний вік, користується немаленькою популярністю і веде особистий блог у соцмережі. У неї на сторінці налічується майже 14 тисяч передплатників, яких вона регулярно намагається радувати новими фото чи відео, показуючи, що відбувається у її житті.

Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories
Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories

Так цього разу Марія Кравець вирішила влаштувати атмосферну фотосесію на даху будинку. Дівчина піднялася вище і почала позувати в стильній куртці, крихітному топі та джинсах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники захопилися красою дівчини та назвали її справжньою зіркою. Також багато уваги привернула курточка юної зірки.

"Ну зірка", "Неймовірна", "Яка ти чарівна", "За куртку окремий лайк", "Яка ж ти гарна!" - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Олександр Пікалов поганяв м'яч із дітлахами з Маріуполя, оточивши їх батьківською турботою: "Посмішки та сяючі очі..."

Також наш портал інформував, 14-річна дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" налякала сумним виглядом і закликала не мовчати: "Засудили до страти".

Крім того, наш портал інформував, дружина зірки "Кварталу 95" Євгена Кошового Ксенія запланувала наступний день народження – в українському Криму.