Банкомат ПриватБанку обібрав клієнта, який хотів перевести в готівку гроші. Замість 3 тисяч гривень чоловік отримав 1,2 тисячі, але з картки списалася вся сума. Про це він розповів у своєму відгуку на сайті Мінфін.

Українець розповів, що вирішив зняти з банкомату 3 тисячі гривень, але отримав лише 1,2 тисячі. Він звернувся до фінустанови із проханням повернути гроші, втім, робити це там не поспішають. Чоловік поскаржився, що звертався неодноразово, проте очікуваного результату так і не отримав.

ПриватБанк. Фото: Youtube
ПриватБанк. Фото: Youtube

"01 вересня 2022 року я намагався зняти суму 3000 грн у банкоматі CAOD1346, а отримав на руки 1200 грн. Звернувся до банку із заявкою повернути гроші. Банк відмовив у поверненні коштів обґрунтувавши, що списання не було. Від подальшого розслідування банк відмовляється. Звертався неодноразово. ", - поскаржився клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін minfin
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін minfin

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У ПриватБанку відреагували на скаргу клієнта та заявили, що займаються вирішенням питання.

"Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ваше питання вже на розгляді наших профільних фахівців. За результатом перевірки ви будете повідомлені", - відповіли в ПриватБанку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Мінфін заробив на облігаціях майже 4 млрд грн: які цінні папери мають шалений попит.

Також наш портал інформував, що встигнути до 1 жовтня: внутрішні переселенці можуть подати повторну заявку на отримання держдопомоги.

Крім того, наш портал інформував, у Мінекономіки повідомили, хто може отримати додаткові кошти під час воєнного стану.