Українці все частіше скаржаться на сервіс компанії «Нова пошта». Зокрема йдеться про доставку шляхом поштоматів.

Новий відгук з'явився на порталі otzyvua.net , де регулярно українці висловлюють свою думку щодо досвіду використання послуг тієї чи іншої компанії. На цей раз під приціл потрапила саме Нова пошта.

Тетяна Наум зауважила, що за останній тиждень вже вдруге вирішила скористатися послугами поштомата, і всі ці рази доставка відбувалася не в зазначений час.

Нова пошта. Фото: скріншот youtube
Нова пошта. Фото: скріншот youtube

"Для прикладу, посилка відправлена, а прибула 29.08 (на два дні пізніше!). Скажіть, будь ласка, як я, людина, яка замовляла посилку терміново, можу бути впевнений, що він прийде мені вчасно наступного разу?" на доставку шалені, а сервіс повний 0.. навіщо вказувати дату прибуття одну, а за фактом - запізнення 1-2 дні? – зазначає дівчина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Вона також одразу зазначила, що у такий спосіб можна вибрати сервіс доставки, який набагато дорожчий, і які одразу надають правдиву інформацію про те, у які терміни буде доставлено посилку.

Раніше була величезна проблема з кількістю осередків, яких постійно не вистачало, а тепер ще й доводиться довше чекати, щоб отримати важливі речі або документи.

До речі, зв'язатися з операторами у соціальних мережах неможливо, як зазначає жінка у відгуках.

Нова пошта, кадр з відео
Нова пошта, кадр з відео

"Не знаю як ви заспокоюватимете таких розчарованих і розлючених клієнтів, як я, далі. Хочеться бути впевненішим у сервісі і щодо споживачів" - підсумувала українка відгук.

Нагадаємо, що чоловіки можуть розпаковувати валізи: прем'єр-міністр не підписав ухвалу про "єВідрядження"

Раніше повідомлялося, що українцям піднімуть виплати за притулок переселенців: в уряді назвали новий розмір компенсації

Також, овоч, який першим почав зростати в ціні — за тиждень на 10 грн: актуальна пропозиція