Популярна в Україні співачка Оля Полякова активно веде власний блог у соціальних мережах. Вона спілкується з шанувальниками в соціальних instagram та youtube. Її акаунт instagram нараховує майже 3 млн підписників

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Співачка повернулась в Україну з евакуації та розповіла як скучила за власними матрацами, городом та будинком, який так довго будувала. А після закордонних благодійних концертів вона вирішила заспівати для українців та спустилася в метро. Адже, на жаль, через війну, це тепер єдине безпечне місце, де можна безпечно збирати велику кількість людей.

Крім того, Оля привезла до дому двох доньок, а сама тим часом поїхала на гастролі в Грузію. Там вона зустрілася з шанувальницями, а одна з них була разом з немовля. Оля не втрималась й ніжно пригорнула на руках малечу. Варто зазначити, що виглядали вони обоє досить гармонійно.

Як відомо, її доньки вже виросли, проте одружуватися їм ще рано, тому про онуків не може бути мови. Тому можливо, Оля натякає, що не проти поповнення у родині, як правильно поводитися з малечею зірка пам'ятає. А можливо це є натяком на вагітність, які зірка поки тримає в секреті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Оля Полякаова, скриншот: Instagram Stories
Оля Полякаова, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги".

Раніше ми писали, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла".

До слова, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда".