Відома українська ведуча та благодійниця Маша Єфросініна поскаржилася на активізацію хейтерів, які раптово атакували її через "неправильну" зовнішність. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна розповіла, що на її сторінці в соцмережі раптово активізувалися хейтери, які почали поливати її критикою нібито через "неправильну" зовнішність. Зірка зазначила, що образити її, злим язикам не вдалося від слова зовсім, а от порадувати довоєнними відчуттями - ще як!

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

"Боже, люди, радість яка! Зайшла в коментарі під передостанніми відео, і як хлинуло в мене довоєнними відчуттями: "перероблена, вся у філерах, косметолог-гімно, стара-худа анорексичка!" Дякую вам, аж полегшало", - емоційно поділилася ведуча.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники підтримали Машу Єфросініну і зазначили, що така критика на її адресу виглядає безглуздо.

"Ви Чудова", "Неймовірної краси жінка. Нехай заздрісні йдуть на хутір метеликів ловити", "Є речі – які незмінні, застої жовчі у деяких персон!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, що ведуча Маша Єфросініна, ледве стримуючи сльози, показала того, хто її робить по-справжньому щасливою.

Також наш портал інформував, Даша Астаф'єва імпозантно відкинулася на стільчику та заговорила про важливе: "Подивіться навколо".

Крім того, ми писали, Камалія присвятила нову пісню українкам, які чекають на своїх героїв з війни - біль відчує кожна: "Дає віру та надію".