Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору несподівано для себе став дідусем та розсмішив шанувальників реакцією. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній сторінці instagram.

Дядя Жора, як гуморист, виконує одну з головних місій, яка зараз потрібна, як ніколи – піднімає настрій українцям. Він знімає різні ролики, в яких дає різні поради та вирішує побутові проблеми, але суттєвою домішкою гумору.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора розповів шанувальникам, що зненацька, навіть для себе, став дідусем. Втім, і тут без гумору не обійшлося. Він показав молодшу дочку, яка годувала з ложечки дитину, щоправда, іграшкової.

"Коли дізнався, що ти маєш онук", - підписав відео гуморист.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Все це Дядя Жора супроводжував треком, "співавтором" якого випадково став голова футбольного клубу Інгулець Олександр Поворознюк, проголосивши свою полум'яну промову ще навесні цього року.

Раніше портал Знай повідомляв, Дядя Жора вирішив проблему пролитих крапель від чайного пакетика, а потім отримав "ляпас" від українців: "Встиг скотитися".

Також наш портал інформував, дочка Юрія Ткача з "Кварталу 95" зворушила шанувальників сильним виконанням пісні про загиблих героїв: "Українські діти просто подорослішали за мить".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що після повернення Насті Каменських Потапа назвали розчарування року: "У 2014 році казав, що візьме до рук зброю".