Тільки нещодавно стало відомо, що голлівудський красень Леонардо Ді Кіпріо розстався зі своєю дівчиною Камілло Морроне через 5 років стосунків, як з'явилася ще більш захоплююча інформація.

Всесвітньо відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо був помічений на побаченні з 22-річною українською моделлю Марією Береговою. Фото закоханої пари з'явилися в пресі за кілька годин після новини про розлучення кінозірки з падчеркою Аль Пачіно.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Леонардо Ді Капріо та Камілла Морроне
Леонардо Ді Капріо та Камілла Морроне

Таємнича 22-річна дівчина була зображена на вечірці з Леонардо Ді Капріо в Сен-Тропі приблизно в той же час, коли вона почала використовувати своє дівоче прізвище після розлучення з чоловіком, чий дід був поплічником полковника Муаммара Каддафі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Марія Берегова відлетіла на південь Франції після розлучення зі своїм чоловіком, 30-річним Ахмедом Масудом Абдельхафідом.

Мария Берегова, фото: maria.beregova
Марія Берегова, фото: maria.beregova/instagram

Карколомна українка повернулася до свого дівочого прізвища Берегова під час поїздки, де вона була знята з 47-річним Лео. Тоді пара у компанії інших зірок Голлівуду відпочивала на розкішній яхті актора.

Марія Берегова йде до яхти Ді Капріо
Марія Берегова йде до яхти Ді Капріо

Берегова виросла у Швейцарії, відвідуючи приватну школу-інтернат, але нині мешкає у Лондоні, де навчається, щоб очолити сімейне фармацевтичне підприємство. А народилася вона у Києві, 13 квітня 2000 року.

Сторіз Марії Берегової
Сторіз Марії Берегової

Нагадаємо, що 10-річна дочка Кортні Кардаш'ян Пенелопа займається дорослими справами на камеру.

Раніше ми повідомляли, що 57-річна Поліна Порізкова, що не старіє, зняла труси і оголосила свято.