Знаменитий український гуморист, актор, телеведучий та зірка "Квартал 95" Євген Кошовий захопив спільним фото з квітучою від щастя дружиною та дочками, що підросли. Кадр він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Євген Кошовий за довгі роки своєї кар'єри став одним із головних гумористів країни та його обожнюють мільйони шанувальників. Комік із початком війни дуже активно допомагає країні, виступаючи з благодійними концертами та допомагаючи в інформаційному полі. Незважаючи на зайнятість, він намагається хоча б іноді з'являтися в соцмережі і радувати фанатів новими кадрами з життя.

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Так цього разу Євген Кошовий захопив новим сімейним знімком. У кадрі він позує разом із дружиною Ксенією та двома доньками. Зіркова сім'я проводила діток до школи і вирішила сфотографувати цей момент і, звичайно ж, подякувати ЗСУ за те, що зробили все, щоб це було можливим.

Євген Кошовий із сім'єю. Фото: скрін instagram stories
Євген Кошовий із сім'єю. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дякую ВСУ. За те, що діти мають можливість піти до школи. 2-й та 9-й клас", - йдеться у підписі до фото.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Олександр Пікалов поганяв м'яч з дітлахами з Маріуполя, оточивши їх батьківською турботою: "Посмішки та сяючі очі..."

Також наш портал інформував, 14-річна дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" налякала сумним виглядом і закликала не мовчати: "Засудили до страти".

Крім того, наш портал інформував, дружина зірки "Кварталу 95" Євгена Кошового Ксенія запланувала наступний день народження – в українському Криму.