Володимир Дантес зовсім недавно нагадував про закінчення літа, початок нового навчального року в рамках повномасштабної війни.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за його життям стежать понад 715 тисяч чоловік і нещодавно нагадав, що не всі діти можуть відчути момент повернення до школи. Принаймні такої можливості немає у тих, хто продовжує жити на тимчасово окупованих територіях.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

А зараз хлопець поділився фотографією, де постав із дівчиною, яку багато хто чи взагалі ніхто не бачив. На жаль, це архівний знімок, і це не його нове кохання. Дантес на знімку з'явився з усмішкою на обличчі, без звичного йому довгого волосся, і в вовняному піджаку.

"А це я і моя подруга на перше вересня. У Харкові. У самому серці. Біля скельця. Мрію, щоб так було знову з іншими дітьми України. Щоб вони посміхалися і нічого не боялися свого першого вересня . І протягом усього життя!", - пише Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Дівчина рік тому, до війни, 11 вересня, стрибала на ліжку, сховавши тіло під одним лише білим халатиком, і не залишилася поза увагою Володимира.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram
Володимир Дантес, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Володимир Дантес розповів про трагічний день, розставання з Дорофєєвою - не межа: "Сидів один під землею"

Як повідомляв "Знай.uа", колишній Наді Дорофєєвої Дантес відповів за Дашу Кацуріну та Єфросинину, які "втекли" до Європи: "Люблю"

Знай.uа писав, Дантес поскаржився на постійний клопіт і повідомив про важливу подію в його житті: "Дуже чекаю"