До 24 лютого українці по всій території країни жили щасливим життям, мала оселі, сім'ю, роботу та чекали на прихід весни. Але прийшли росіяни на чолі з путіним для того, щоб "звільнити" українців від цього, принісши розруху, страждання та біль.

Багато українців, які виїхали з країни, аби врятувати своє життя, усвідомили, що своє майбутнє бачать саме на батьківщині, адже наша країна, хто б і що не казав, прогресивна та Європа багато в чому поступається.

Серед таких українців виявилася і акторка "Жіночого Кварталу" Оля Жуковцова.

Ольга Жуковцова, фото: zhukovtsova_olga
Ольга Жуковцова, фото: zhukovtsova_olga

Вона чекала на прем'єру серіалу "Молода" на Новому каналі, в якому зіграла головну роль. Але росіяни все зруйнували. Знятий до війни серіал відклали на осінь, а сама акторка змушена була евакуюватися з родиною до Туреччини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Тут немає друзів, роботи, люди говорять іншою мовою, дуже погані банківська та соціальна системи. Тут-таки відчула, наскільки прогресивна в цьому плані Україна. Вдома круто, а ми й не здогадувалися, наскільки у нас класна країна, – розповіла Ольга Новому каналу. - А ще іноді здається, що для турків літній сезон важливіший за те, що відбувається у нас, тому не дуже подобається, що на росіян накладено санкції, їм хочеться, щоб ми всі дружили, щоб туристичний сезон був класним. Хоча, коли я розмовляю з ними та розповідаю про те, що відбувається в Україні, вони щиро нам співчувають."

Оля Жуковцова, фото: Новий Канал
Оля Жуковцова, фото: Новий Канал

У Туреччині сім'я акторки отримала притулок та необхідну допомогу.

"Я виїжджала з мінімумом речей. Тому коли потрапила до Туреччини, тут мене одягли. Подзвонила дівчина і привезла все, що я попросила, - розповіла Ольга Новому каналу. - Вже згодом мені захотілося відчути смак до життя, я поїхала і купила собі одяг. Виникло почуття провини, але в той же час зрозуміла, що життя триває."

Дивіться серіал "Молода" з Ольгою Жуковцовою цієї осені на Новому каналі.

Нагадаємо, що дівчинка Олени Кравець з "Жіночого Кварталу" Оля Жуковцова ледве врятувала сина від окупантів рф.

Раніше ми повідомляли, що Ольга Жуковцова рятувалася із чоловіком-інвалідом від росіян: "Українці мене вразили".