Дочка зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Маша, якій вже виповнилося 19 років, веде власний блог в соціальній мережі instagram. Як розповідала її мама, вона не дуже публічна особа, тому не так часто публікує подробиці свого особистого життя, проте дещо розповідає підписникам. До речі. її акаунт нараховує 13,7 тисячі підписників

Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram
Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram

Дочка Олени Кравець Маша з початку повномасштабного вторгнення перебувала за кордоном, а не так давно повернулась в країну, де, як виявляється, на неї чекав її хлопець. До речі, вона не приховує від підписників своїх почуттів до нього напряму пише у своїх публікаціях, що він красивий.

А не так давно Маша зробила фотопортрет в салоні автівки, коли їхала Києвом. Світлину дівчина опублікувала у сторіс свого акаунта в instagram.

Це вже не вперше Маша публікує свій портрет. Та шанувальники не втомлюються милуватися красою дівчини. На дівчині чорна блузка та білі прикраси, можливо зі срібла, яки вигідно виділяються. Для фото Маша обрала посту зачіску, варто зазначити. що макіяж у неї пастельних тонів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories
Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."