Відома українська співачка Надя Дорофєєва час від часу тішить шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Не секрет, що до Наді цього року прикута особлива увага. З початком війни шанувальники переймалися розлученням Наді та Дантеса. Потім активно обговорювали роман з Михайлом Кацуріним.

Після гастролей з благодійними концертами Надя Дорофєєва повернулась в Україну. Вона вже встигла провести благодійні концерти для українських захисників та зустрілася з легендарним псом Патроном.

А 25 серпня співачка представила новий кліп по власний біль та емоції під назвою "Крапають".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А останнім часом співачка опублікувала нове фото у тоненькому блакитному купальнику. Надя в черговий раз похизувалася стрункими формами. Зверху вона накинула світлу сорочку та вдягла яскраво-жовтий блайзер.

Співачка стоїть на килимі у гардеробній. Фото вона підписала так:

"Цього року літа як і не було"

Мабуть, Надя сумує за теплими сонячними днями, а вже осінь, проте співачка наздогнати літо зможе в теплих краях.

Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"