Українська співачка, модель, телеведуча ДАша Астаф'єва, яка стала справжнім волонтером з початку широкомасштабної війни, розповіла українцям про нову традицію та ініціативу, яку підтримала.
У Даші Астаф'євої в Instagram майже 600 тисяч читачів. Вона часто ділиться фотографіями, та цікавими дописами зі своїми шанувальникаи. Цього разу Даша розповіла, що в Україні стало доброю традицією відкривати банку на збір допомогу ЗСУ.

Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/

"Найкращий подарунок – наша перемога. Стало дуже доброю традицією в Дні народження відмовлятися від подарунків та відкривати "банку" для збору коштів на ЗСУ. Завжди підтримую такі ініціативи, і дуже радію, що їх підхопили й великі компанії, використовуючи силу свого бренду", - розповідає модель.

Даша розповіла, що мережа магазинів comfy_ua до свого дня народження зробили знижки до -50% на дуже круті товари, та разом з Фондом Сергія Притули організували збір 11 мільйонів гривень на зграю БПЛА "Валькірія"!
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Дівчина зазначила, що це дуже круті українські безпілотники для розвідки, які допомагають отримати чіткі зображення розташування ворога.
У коментарях захопливо підтримали красуню: "Даша, яка Ви гарнюща", "Думаю,що для нашого ЗСУ необхідні ці красуні Валькірії!", "Гарна, вишукана, тендітна і ДУЖЕ СИЛЬНА УКРАЇНКА", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва в прямому ефірі поклала на лопатки Олю Полякову.

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Астаф'єва показала чоловіка, який задонатив для ЗСУ $60 млн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також "Знай.ua" інформував, що модель Даша Астаф'єва закохала у себе шанувальників, тепер вони вимагають більше фото з картоплею.