Світлана Лобода продовжує виступати з концертами в Європі з метою допомогти українському народові, який постраждав від повномасштабної війни проти рашистів.

Вона лише згодом від початку вторгнення спромоглася висловити однозначну позицію, звинувачуючи виключно росіян у тому, що сталося 24 лютого.

Світлана Лобода та Нателла Крапівіна, скріншот: Youtube
Світлана Лобода та Нателла Крапівіна, скріншот: Youtube

Нещодавно вона дала концерт у Ризі, у рамках світового туру. А зараз у Instagram, де за її життям стежать понад 13 мільйонів людей, виставила чужу Stories, у якій зафіксовано цитату Світлани Лободи про продовження діяльності артиста, хоча ці слова пролунали ще у квітні.

"Я дуже довго не могла знайти в собі сили знову вийти на сцену, присвячуючи весь свій час волонтерській діяльності та адресній допомозі жінкам та дітям України", - йдеться у Stories.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Світлана Лобода рада, що має можливість співати для тих людей, які так само, як і вона проживають війну в Україні. Вона продовжує відправляти кошти у фонди з метою допомогти та підтримати мешканців рідного Ірпеня.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

А в останній публікації Світлана навіть перейшла українською мовою, щоби привітати країну з Днем Незалежності.

Нагадаємо, Іван Дорн попався в Європі з експродюсером Лободи Крапівіною, яка живе в росії: "Так багато ніжності"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода на тлі світанку зворушила фанатів ніжним чином: "Я буду з тобою до кінця"

Знай.ua писав, Світлана Лобода спробувала вразити українців патріотизмом, але повірили не все: "Раніше прапорами не махала"