Незабаром почнеться новий навчальний рік, з новими випробуваннями, труднощами та змінами.

Насамперед - через повномасштабну війну, розпочату рашистами 24 лютого 2022 року... дітям та їхнім батькам потрібно обирати, як вони хочуть чи не хочуть навчатися. Вибрати можна лише два варіанти - дистанційно або очно.

Школа, фото: скріншот із відео
Школа, фото: скріншот із відео

На початок навчання, щоб діти перебували безпосередньо у класах, готово понад 51% навчальних закладів. Але важливо знати деякі правила. Національна поліція поділилася важливими порадами, що має бути в рюкзаку дитини на момент знаходження в школі під час евакуації або спуску в укриття.

У нього обов'язково мають бути: пляшка чистої води, якісь поживні батончики, а також замітка від батьків із зазначеними ПІБ дитини та своїми контактними даними (імена, телефони, адреси).

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Школа, кадр з відео
Школа, кадр з відео

Крім того, телефон, якщо є така можливість, зарядний пристрій, павербанк, ліки (на кілька днів), комплект змінної білизни, одягу, а також улюблена іграшка.

Інші предмети, такі як їжа, вода, засоби гігієни, ліхтарики та інше – забезпечують навчальні заклади. Але перевантажувати рюкзак дитини не варто, краще залишати у школі те, що дозволить адміністрація.

Нагадаємо, канцтовари злетіли в ціні: скільки коштуватиме батькам зібрати школяра

Як повідомляв "Знай.uа", канцлер Німеччини Шольц виступив із несподіваною заявою, яка шокувала всіх

Знай.ua писав, Crocs повернулися на російський ринок? Волонтер показав, як замаскувалась компанія