Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно вперше стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова ловить останні дні теплого літа та розважається із сином у заміському комплексі біля басейну, доки чоловік Віктор Павлік продовжує працювати для перемоги України. Молода мама навіть зважилася роздягнутися, щоб показати свій миленький і досить скромний купальник у квітковий принт.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Однак не всім шанувальникам сподобався вибір Репяхової. Один із підписників не полінувався і написав їй у особисті повідомлення, що низ від купальника схожий на бабусині труси.

Хоч уважний фанат зазначив, що Катерина дуже гарна, але все ж таки вліз зі своїми порадами, заявивши, що їй не варто носити таку білизну.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Трухани бабусі", - написав підписник.

Дружина Віктора Павліка сприйняла все жартома і заявила, що їй не подобаються "мотузки". Зважаючи на все, вона мала на увазі стрінги або бікіні.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік з апетитом з'їв хот-дог із заправки, "присоромивши" Катю Репяхову: "Дружина не годує"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова відпустила Віктора Павліка, ледь не плачучи від проблем, що звалилися: "Чоловік поїхав, можна і..."

Також портал Знай.ua писав, що Віктор Павлік влаштував запальний "Шикидим" на очах у натовпу українців, але без Рєпяхової: "Пограли з хлопцями трохи"