Не так давно Макс Гордєєв, який був одним з фіналістів "Битва екстрасенсів", розмовляв зі Славою Дьоміим, і той запитував, скільки протягне Шойгу.

Максим Гордєєв, відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів", поділився радісною новиною. Він виявляється у розмові зі Славіком Дьоміним передбачив, що Шойгу змістять з посади.

Максим Гордєєв, скріншот з відео
Максим Гордєєв, скріншот з відео

Тоді Дьомін уточнив, як закінчить Шойгу, і Макс дістав карту, по якій зрозумів, що Шойгу - головнокомандувач армією рф, найближчим часом буде зміщено з роботи.

Також Макс показав скрин, на якому написано, що за провали в операції, Шойгу відсторонено від роботи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Як закінчить ручний генерал Шойгу?", - запитав Дьомін.

"Він дуже втомився, він не знає як боротися. Все це буде до 9 місяця. Щось у 9 місяці відбудеться запізно, заявив Гордєєв. Він також підкреслив, що до 9 місяця Шойгу прийдеться терпіти втому.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Варто сказати, що у коментарях діти підтримали таролога:

"Браво Максиме!! вдячна за пророцтво!!! Як говорили так і трапилося!!!", "Я вірила у Вас! Чекаємо на наступні підтвердження Ваших передбачень!!!", "Супер, Максим ви такий позитивний і вселяєте дуже багато надії, в наших людей", "Там таких де....ів, як цей " асвабадитель" ще ціла раша", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що українські спецслужби "досягли" нових рівнів, після навчання бойових гусей перейшли на гіпноз росіянок.

Як повідомляв "Знай.ua" екстрасенс Макс Гордєєв розповів про День Незалежності України, та пояснив, чому назвав його "кривавим".

Також "Знай.ua" інформував, таролог Макс Гордєєв зробив передбачення по містах України на другу половину серпня