Настя Каменських також вирішила нагадати всім шанувальникам, що у понеділок, 29 серпня 2022 року, у нашій країні відзначається День пам'яті захисників України.

Артистка, яка побудувала сольну кар'єру під псевдонімом NK, Настя Каменських часто викладає будь-які публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйона людей. Вона зовсім недавно повернулася до України і, як виявилося, потрапила на початок ще однієї, більш серйозної контратаки ЗСУ на південному напрямку.

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео

Тим не менш, не можна забувати про те, що протягом цих понад 180 днів, доки триває повномасштабна війна, загинуло багато прекрасних людей – і простих громадян, і воїнів ЗСУ, які віддали своє життя за нашу свободу.

"Дуже болить усіх, хто віддав своє життя за те, щоб наша країна була вільною, незалежною та мирною. За колір нашої нації, за наших мужніх чоловіків. І я знаю, їхній подвиг ніколи не буде забутий! Наша перемога - це аксіома і тільки питання часу. А на згадку про всіх, хто віддав своє життя за те, щоб ми з вами з вами жили - ми повинні боротися так само віддано, як у перші дні! Не здаватися і вірити!" - пише Настя Каменських.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Більше того... не можна забувати імена і тих героїв, які протягом 8 років стримували ворога у Донецькій та Луганській областях.

"Ви завжди співаєте в серце", "Зупиніть це", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських вирушила в місця, де лютували окупанти і побачила все на власні очі: "Посміхатися і жити далі"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап знайшов причину, чому Україна різко відокремилася від СРСР у 1991 році: "Привітали салютом"

Знай.ua писав, Настя Каменських поділилася теплими спогадами, які подарувала їй Україна: "Переживала різні часи"