Український співак та автор пісень Артем Пивоваров, який займається сольною та досить успішною кар'єрою, окрім іншого, є й активним користувачем соцмережі Instagram. Артист регулярно радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за ним стежить близько 640 тисяч людей.

Артем Пивоваров показав зворушливий архівний відеоролик зі своєю рідною людиною - мамою. Рік тому артист відпалював на сцені в Харкові, виконуючи хіт "Дом", а поряд жінка весело танцювала і раділа від уваги публіки, і звичайно, можливості бути поряд із сином.

"Танцюристка моя 💙💛", - написав Артем.

Скріншот із Instagram, Артем Пивоваров
Скріншот із Instagram, Артем Пивоваров

На жаль, зараз вони далеко один від одного. Мама музиканта знаходиться під окупацією, у Вовчанську Харківської області, а він дає концерти у різних містах та країнах. Жінка з перших днів війни приймала та лікувала поранених, бо є медиком. Пивоваров неодноразово говорив, як сильно хвилюється за неї.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Шанувальники зрозуміли, у кого артист такий енергійний та харизматичний, подивившись на його маму. А ще вони сподіваються, що після перемоги обов’язково зустрінуться на концерті Артема, у тому ж Харкові.

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова довела до мурашок сильним дуетом із Артемом Пивоваровим: "Тішся, ти дитинко"

Як повідомляв Знай.ua, Артем Пивоваров готовий "продати" статуетку від премії "YUNA", щоб урятувати життя бійцям: "Продовжуємо робити добру справу"

Також портал Знай.ua писав, що Артем Пивоваров затьмарив Олю Полякову, поки вона кричала посеред річки: "Як це добре"