Відома українська фешн-фотографіня та модельна експерт Софія Плакидюк знову поспілкувалася з аудиторією на різні теми.

Раніше в Instagram вона демонструвала, як світ потихеньку втомлюється від війни, про що свідчила лише одна лондонська газета, де події в нашій країні пішли з першої шпальти через більш "цікаві" події у світі. За Сонею у цій соціальній мережі стежать понад 470 тисяч людей.

Соня Плакідюк, фото: Instagram
Соня Плакідюк, фото: Instagram

— Чому не працюєте за фахом?

— Гарне питання. З 24 лютого не відчувала ні сили, ні натхнення. Але нарешті зібрала себе разом і у вересні їжу знімати.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

— Не могу найти страницу Никитюка.

— Його сторінку заблокували, самі розумієте, чому, сподіваюся, її вдасться повернути.

— Як це бути тією жінкою, яка входить до кімнати та всі затримують подих?

— Дякую, звичайно, за комплімент, але я звикла не зважати на ефект від моєї появи.

— Як зібрати себе в купу, почати жити з нуля, з дитиною 2 роки (після 7 років чоловік пішов).

— Ох, дівчата... На жаль, ми всі повинні починати жити з нуля і вірити, що всі ці випробування зроблять нас і наше життя кращим. Я вам дуже співчуваю і від щирого серця раджу сфокусуватися на тому, що у вас залишилося (дитина), а не на тому, що ви втратили – це допомагає триматися.

Нагадаємо, Ганна Суліма з "ТМПУ" зіткнулася в США з першими труднощами, пов'язаними з грошима: "Вже починалася паніка..."

Як повідомляв "Знай.uа", улюблениця Соні Плакидюк Катя Свинарчук забула про війну і хвалиться фото з Парижа: "Не збираюся вибачатися"

Знай.ua писав, зірка СТМПУ Соня Плакидюк помітила, як у Європі "наплювали" на війну через спеку: "Це дуже важливо"