Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. Через війну з росією прем'єру навесні скасували і показ зовсім був під великим питанням, але нещодавно продюсери заявили, що все ж таки планують випустити 12-й сезон восени 2022 року.

Герой "Холостяка" продовжує знайомити шанувальників зі своїм життям. На цей раз він поділився зворушливими спогадами з дитинства, пов'язаними з рідним батьком.

Холостяк Алекс Топольський
Холостяк Алекс Топольський

Як зізнався Алекс, зараз він не може уявити свого ранку без філіжанки кави, проте так було не завжди. Раніше, коли його батько пив цей напій, він не розумів, як можна любити цю гіркоту. А чоловік готував ще по-турецьки, на піску.

"В дитинстві терпіти каву не міг, але дивлячись на батька, як він методично, ніби під гіпнозом готував каву по-турецьки на піску.. пам‘ятаю наші розмови про життя в ті моменти у 6 ранку. Спостерігая за ним, як він смакував цю гірку гидоту, я ніяк не міг зрозуміти, як можна це любити", - поділився Топольський.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз "Холостяк" спокійно п'є каву кожен день і думає, чи це його бажання бути в тонусі, чи вплив спогадів з дитинства.

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, що найбільше цінує у житті - у росії з цим не знайомі: "Свобода та незалежність"

Як повідомляв Знай.ua, Григорій Решетник готовий віддати "Холостяка" Алекса Топольського українкам "на поживу": навіть війна не стала на заваді

Також портал Знай.ua писав, що Холостяк Алекс Топольський вийшов на зв'язок після довгого "затишшя" та "українізував" себе: "Те, що у нас ніколи не відібрати"