47-річний український сценарист, автор студії "Квартал 95" Валерій Жидков народився у Тамбові, росія (звідси і псевдонім "Тамбовський вовк").

Проте його "земляки", які прийшли з війною в Україну під командуванням путіна, зруйнували і його життя, увірвалися і до його будинку в Київській області.

Валерій Жидков, фото: Знай.ua
Валерій Жидков, фото: Знай.ua

На початку повномашстабної війни всі ми думали, що пояснимо все звичайним росіянам, розповімо про дії їх диктатора і вони допоможуть нам завершити все це, зрозуміють нас. Але насправді виявилося, що частина росіян просто боягузи, а частина підтримує путіна, адже пропаганда промила їм мозок.

Валерій Жидков поміркував на тему того, чи стане соромно жителям рф після того, як Україна переможе і вся правда про дії божевільного бункерного діда спливе назовні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь
ПДТУ після приходу росіян, Маріуполь

"Ні, тим кому могло бути соромно - вже соромно, а в інших імунітет. Це квадратноголова аудиторія, яка швидко переключиться. Цей серіал їм показують з моменту становлення путінської ідеології. Це 2002/2003 рік, коли путін закінчував перший термін і йому сподобалося в цій ролі бути. З того моменту людей підсадили на серіал, в якому все добре, "росія процвітає, з нею рахуються на світовій арені, про допінг - усе вигадки через заздрість, Грузія на нас напала. Ми величні, ми великі." ", - каже Валерій Жидков.

Друг Володимира Зеленського впевнений, що те, що зараз відбувається в Україні, – це для них навіть не війна, а такий розвиток сюжету.

"Вони завтра можуть напасти на Японію і в серіал просто треба додати якогось нового персонажа, чергову риторику, чергових отруйних густей, розп'ятого хлопчика на Курильських островах. З'явиться експерт з російсько-японської війни і це буде продовженням", - показує обличчя росіян Валерій Жидков.

Нагадаємо, що Валерій Жидков з "Квартал 95" розповів, як окупанти Росії обнесли його будинок у Макарові.

Раніше ми повідомляли, що Валерій Жидков із "Квартал 95" зізнався, що зробить одразу після перемоги.