З початку підномашстабної війни, яку розпочала росія на чолі з путіним, багато українців залишили країну, щоб врятувати свої життя та життя своїх дітей.

Нині частина з них повертається до України, до тих міст, де стало безпечно. Також українці не відмовляють собі і у відпустці, подорожуючи автобусом до найближчих Болгарії та Туреччини.

Однак, як виявилося, на шляху їх може чатувати небезпека, після якої перевізник просто розведе руками, порекомендувавши "подивитися ТікТок".

Аварія автобуса "Гюнсел" у Румунії, фото від пасажирів
Аварія автобуса "Гюнсел" у Румунії, фото від пасажирів

Перевізник "Гюнсел" організовує рейси зі Стамбула до Києва (і назад). У ніч на 27 серпня один із автобусів потрапив в аварію на території Румунії. Водій не впорався з керуванням та ледве не відправив на той світ кілька десятків українців, основну масу яких складали жінки та діти, адже лише їм дозволений виїзд із України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але страшно навіть не це, а реакція менеджерині перевізника Анастасії, яка клятвено переконує, що "водій дуже намагався покласти автобус на бік", щоб обійтися меншими втратами.

Про траїчну поїздку розповіла пасажирка автобуса фірми "Гюнсел"

Аварія автобуса "Гюнсел" у Румунії, фото від пасажирів
Аварія автобуса "Гюнсел" у Румунії, фото від пасажирів

"Коли я їхала перший раз з Києва, то було 4 водії, все було нормально, вони змінювалися, спали, відпочивали. Але по дорозі назад було лише 2 і це на маршрут, який починається о 9 ранку одного дня і до 5 вечора іншого. Водій зворотного рейсу був стомленим, скаржився багато на біль, перебирав аптечку, розмовляв по телефону і радився з приводу ліків, в результаті о 2-й годині ночі ми потрапили в аварію, нас перекинуло в рів біля дороги, всі живі і це диво. , Що до цього водія кілька разів заносило на зустрічну і коли йому запропонували відпочити 2 години, він відмовився і лише знизив швидкість" , - ділиться українка.

Коли вона написала подробиці аварії у чат, то менеджериня Анастасія відреагувала агресивно.

"...Водій впорався, як міг, щоб автобус просто покласти на бік, а не шкереберть по узбіччі, як це виходить у інших... Половина пасажирів взагалі не в лікарні..."

Повідомлення менеджера "Гюнсел" Анастасії, скріншоти надані пасажиром
Повідомлення менеджера "Гюнсел" Анастасії, скріншоти надані пасажиром

Більше того, ця сама Анастасія видаляла повідомлення пасажирів про аварію. Ті повідомлення, які стосувалися незадовільного стану не лише водіїв, а й автобуса. Адже багато пасажирів навіть не мали ременя безпеки.

І поки менеджериня каже про те, що "навіть половина пасажирів не в лікарні", одна з жінок отримала травму - перелом хребта. В автобусі перебували 43 особи (у тому числі четверо дітей віком від 5 до 16 років), 23 з яких госпіталізували.