Тіна Кароль показала, в яких польових умовах живуть бійці під час війни: "Ми шукали Героїв, а вони серед нас"

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Тіна Кароль продовжує розповідати про своє життя у Telegram каналі, який вона створила зовсім недавно. Там співачка висвітлює цікаві події, однією з таких стала поїздка до українських захисників у місце їхньої дислокації. Тіна не уточнила, де саме побувала, але це задля безпеки бійців. Артистка показала, в яких умовах живуть хлопці. Намет дивує своїми розмірами. Так, це не комфортний будинок із зручностями, але цілком непогано.

Успіння Пресвятої Богородиці-2022: чому не можна брати ніж та навіщо блакитний одяг, традиції 28 серпня

Успіння Пресвятої Богородиці, церква, кадр з Всенічного бдіння напередодні свята
Успіння Пресвятої Богородиці, церква, кадр з Всенічного бдіння напередодні свята

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цього дня святкують свято Успіння Діви Марії, а також радіють за її воскресіння на небеса до Ісуса. Люди багато моляться, а також просять захисту та благословення у Господа. У Святому Письмі пишуть про те, як Божа Мати постійно перебувала поряд із сином, і після його смерті мріяла знову зустрітися з ним. Варто зазначити, що свято це сімейне, і обов'язково потрібно провести його в колі найближчих людей. Потрібно читати святу молитву, а також попросити здоров'я для всієї своєї сім'ї та близьких.

Окупанти вступили у хоробрий бій з українськими соняхами та звітували про героїчну перемогу

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

В мережі шириться відео про те, як російські військові вдало "винищують" українські війська. Проте, завдяки інтернету фахівцям вдалося встановити походження запису. Російські військові у полі з соняхами стріляють з огнеметів "Джміль". У коментарі до відео говориться про те що, що російські військові знищили підрозділи ЗСУ та не допустили їхнього прориву. Проте, як стверджує автор публікації, те, що відбувається на відео, набагато більше нагадує заняття зі стрільби, ніж реальну бойову операцію.

Валерій Жидков з "Квартал 95" розповів, як окупанти рф обнесли його будинок у Макарові: "Аж до кросівок"

Валерій Жидков, фото: Знай.ua
Валерій Жидков, фото: Знай.ua

Автор "Квартал 95" Валерій Жидков теж зіткнувся з жорстокістю росіян, але, звичайно, не в тому обсязі, як інші українці, яким пощастило менше. В ході інтерв'ю проєкту "Поговори зі мною" друг Володимира Зеленського розповів, як росіяни увірвалися до його будинку у Макарові (Київська область). Він зазначає, що вдячний дружині за те, що вона переконала його переступити через якісь свої страхи та сумніви.

ЗСУ можуть звільнити Україну від окупантів до кінця року: військовий експерт назвав умову

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

ЗСУ цілком здатні звільнити всі окуповані території, включаючи Крим до кінця 2022 року. Втім, зробити це таким швидким темпом можна лише за певних умов. Про це заявив військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник запасу ЗСУ Роман Світан. За останній місяць російські окупанти не просунулися на жодному напрямку, оскільки ЗСУ сильно утруднили їм це завдання ударами по складах і базах у тилу ворога.