Знаменита українська виконавиця Оля Полякова показала, які екстремальні забави дозволяє собі та молодшій дочці Алісі. Яскравим відео зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова – одна з найяскравіших представниць українського шоубізу, яка запала в серця мільйонам шанувальників не лише завдяки неймовірному голові, а й неповторній харизмі. Але насамперед зірка – чудова мама. Вона намагається весь вільний час приділяти дітям – старшій дочці Маші та молодшій – Алісі.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Так цього разу Оля Полякова вирішила повеселитися з Алісою і не втрималася, щоб не похвалитися перед шанувальниками. Варто відзначити, що розвага, як для 10-річної дівчинки, досить екстремальна – дочка та мама мчать на повній швидкості на квадроциклі. Втім, обидві задоволені та не приховують неймовірної радості.

Оля Полякова із дочкою. Фото: скрін instagram stories
Оля Полякова із дочкою. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Аліска, ііі-ха!", - кричить Оля Полякова на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова спалила свій кокошник, розпрощавшись із минулим, і прокляла окупантів: "Йому не місце тут, в Україні".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".