Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Цього року українці відсвяткували День Незалежності в умовах війни, тож така важлива дата сприймається зовсім інакше. Оскільки в країні йдуть бойові дії, ніхто не влаштовував гучних гулянь, як це бувало зазвичай, але маленькі концерти в безпечних місцях все ж таки провели. Наприклад, у Києві артисти виступили у метро, ​​зокрема й Наталія Могилевська.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська
Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Артистка вирішила показати, що відбувалося за лаштунками та як вона готувалася до виступу перед своїми земляками. Напевно, вона вперше побувала у величезному та темному тунелі метро, ​​та й нікому із зірок раніше не доводилося співати у підземці.

Також вона процитувала слова із вірша поетеси Ірини Галишко "Вдома чекають". Саме його співачка прочитала зі сцени у День Незалежності.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"А попереду право на волю, Мирне небо, щасливе життя…" - написала Могилевская.

Шанувальники у коментарях оцінили, наскільки Наталя неймовірна жінка та відзначили її щирий патріотизм.

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська нагадала, що зараз у кожному куточку світу залишено українські "відбитки": "Колір нашої Перемоги"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська показала, що відбувалося за лаштунками премії "Національна Легенда України": "Як завжди хвилююся"

Також портал Знай.ua писав, що Наталя Могилевська показала, як Усік пустив скупу сльозу після солодкої перемоги та привітала чемпіона: "Пишаюся"