Зірки "Дизель шоу" Єгор Крутоголов та Дмитро Танкович запросили Лілію Ребрик, щоб спробувати щось незвичайне. Зацікавити шанувальників у гумористів вдалося на своїх сторінках у соцмережі instagram.

Єгор Крутоголов та Дмитро Танкович поділилися яскравим фото, на якому позують у компанії Лілії Ребрик. Зірки вирішили трохи заінтригувати шанувальників та заявили, що покликали актрису не просто так, а щоб трохи поекспериментувати.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Так, гумористи нагадали, що "Дизель шоу" повертається і виступить із концертами на підтримку ЗСУ. Для Лілії Ребрик надано особливу роль, яка, як вважають Крутоголов і Танкович, здивує шанувальників.

"От такими радісно-здивованими очима зустрічав мою дорогу та неповторну Лілю Ребрик! Наш тандем знову разом. Ну ще плюс Танкович. Куди ж Ліля без кума? Вона приєднається до нас на благодійних концертах на підтримку Збройних Сил України. І виконає дуже несподівану роль у одному із наших нових номерів", - поділився Єгор Крутоголов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, Яна Глущенко з "Дизель шоу" розповіла, як переживає розлуку із чоловіком, якого не бачила майже півроку: "Істеричний смуток".

Також наш портал інформував, що Дмитро Танкович з "Дизель шоу" потролив росіян, які мріяли влаштувати парад на Хрещатику: "Є нюанси".

Крім того, наш портал повідомляв, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоби була хороша фігура: "Я повернулася".