Українські АЗС змінили ціни на автомобільний газ Які ціни чекають на водіїв на заправках, йдеться в даних Консалтингової групи "А-95".

Дефіцит палива, який утворився в Україні навесні після обстрілу російськими окупантами, вдалося ліквідувати. Ціни на деякі види палива навіть почали знижуватися, наприклад автогаз. Так, за останній тиждень середня вартість зрідженого газу у мережах АЗС знизилася на 0,21 гривні за один літр – до 26,19 гривні.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

Мережі АЗС AMIC та Shell знизили ціни на автомобільний газ на 0,47 та 0,65 гривні за один літр - до 25,05 та 25,82 грн/л відповідно. "Укрнафта" продає цей вид палива по 25,30 гривні за літр, що на 0,38 гривні дешевше, ніж тижнем раніше. Станції "Авіас" та інші мережі "Приват" знизили вартість автогазу на 0,36 гривні – до 25,39 гривні за літр.

Ціни на автогаз. Фото: скрін consulting.a95.ua
Ціни на автогаз. Фото: скрін consulting.a95.ua

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Водночас скраплений газ подешевшав і на інших АСЗ, серед яких РСМ-Нафта, Shell, Chipo, Нефтек, BVS та інші. Діапазон зниження цін стартує від 0,3 та закінчується 1,5 гривні за один літр палива.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чому з компотами та варенням на зиму можна і не починати: ціни на цукор набирають обертів і не планують зупинятися.

Крім того, інформаційний портал Знай писав, що продавці встановили нові ціни на помідори, перець, огірки, капусту та інші овочі: чи витримають гаманці українців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що ціни на гречку та олію знову змінилися: один із продуктів нарешті став доступнішим для українців.