Телеведучий Юрій Горбунов рік тому став батьком удруге. Катя Осадча подарувала йому сина Данила 19 серпня 2021 року. Після цього чоловік заявляв, що хоче і третю дитину від цінительки капелюшків - цього разу доньку.

А поки подружній борг зачекає, Горбунов вирішив посоперничати із суддею "Танці зі зірками" Катериною Кухар прямо перед її чоловіком - Олександром Стояновим.

І ні, суперничали вони не в танцях, а в умінні блефувати. Справа була на шоу "Хто зверху" у конкурсі "Правда/брехня".

Катерина Кухар, instagram.com/ekaterinakukhar_official
Катерина Кухар, instagram.com/ekaterinakukhar_official

"Катерино, я навчався в театральному інституті і на 3 курсі ми посперечалися з друзями, що я з'їм один за другим без перерви 12 штук морозива, пломбір у стаканчику, зверху з папірцем. Якщо я з'їдаю, то вони оплачують це морозиво, а якщо ні , то я. Так ось, я з'їв це морозиво, було не дуже приємно і холодно " , - поділився дитячими забавами чоловік Осадча.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Катя Кухар відмовлялася в це вірити та стверджувала, що це неправда. Горбунов дуже довго підводив до моменту відкриття таблички, але виявилося, що це брехня.

Юрій зізнався, що це реальна історія частково, але він зміг подужати лише 7 штук і у нього "дав збій шлунок".

Нагадаємо, що Юрій Горбунов став справжнім козаком, не забувши рушницю, Оля Цибульська навіть рот прочинила.

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов поставив на місце зганьблених Дорофєєву та Астаф'єву, "подружившись" з Арестовичем.

Також стало відомо, що Юрій Горбунов, після кримського "бавовни", показав, за чим сильно скучив.