Знаменита українська виконавиця Оля Полякова відкрила завісу зіркового життя і показала, що життя артиста часом зовсім не райську насолоду, як це може багатьом здатися. Відео зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова - одна з найяскравіших представниць українського шоубізнесу, адже має не лише неймовірний голос, а й неповторну харизму, яка зачаровує мільйони шанувальників. Зірка намагається бути постійно на зв'язку з фанатами та показувати їм, що відбувається у її зоряному житті.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Так, цього разу виконавиця вирішила трохи відкрити завісу зіркового життя. На відео Оля Полякова сидить в оточенні, мабуть, своєї команди на стільчиках і перекушує. Разом розкішні та витончені страви, зірка скромно їсть з пластикового контейнера разом з дівчатами. При цьому робити це доводиться на вазі, адже навіть столу у гримерці немає.

Оля Полякова. Фото: скрін instagram stories
Оля Полякова. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Військові будні артиста", - коментує обстановку Оля Полякова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова спалила свій кокошник, розпрощавшись із минулим, і прокляла окупантів: "Йому не місце тут, в Україні".

Також наш портал інформував, Наталія Могилевська показала, що відбувалося за лаштунками премії "Національна Легенда України": "Як завжди хвилююся".

Крім того, наш портал інформував, що після повернення Насті Каменських Потапа назвали розчарування року: "У 2014 році казав, що візьме до рук зброю".