Оля Полякова - співачка, яка разом із телеведучою Машею Єфросініною потрапила у мовний скандал через проект "Дорослі дівчатка".

Вони наголосили, що їм легше записувати ролики російською мовою, до нього вже звикли глядачі тощо. А зараз у Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйона людей, Оля Полякова несподівано стала головною героїнею нового шоу, де перевірятиме зірок українського шоу-бізнесу на знання української мови.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Судити нас буде допитлива вчителька, яка не залишить суржику жодного шансу. Кожен ефір буде з різними раундами, де вчителька перевірить знання лексики, фонетики, семантики, культури та спорту, щоб допомогти всім українцям вичавити з себе" кровосісів" та "новорічні йолки", - пише Оля Полякова.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Чудова ідея, але таке шоу є на ютубі "Солов'їне шоу", "Оленька ти вогонь. Звідки в тебе сили не знаю. Але це точно класна і потрібна справа", "Однією програмою кинула на лопатки всіх хейтерів", "Серйозно? А Єфросиніна також буде? Ви ж найбільші фахівці", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олю Полякову після побаченої спаленої ворожої техніки на Майдані потягнуло на військових: "Де мій Сулейман?"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова, не соромлячись публіки, запустила руку під шорти Маші Єфросініної: "Не здогадаєтеся навіщо"

Знай.uа писав, Монро після Усика "наїхала" на Полякову за те, що вона "продалася" росії , а потім перевзулася: "Хотіла слави та грошей"