Відома українська співачка Надя Дорофєєва час від часу тішить шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Надя Дорофєєва, скріншот з відео
Надя Дорофєєва, скріншот з відео

Після гастролей Надя Дорофєєва повернулась в Україну. Вона вже встигла провести благодійні концерти для українських захисників та зустрілася з легендарним псом Патроном.

А нещодавно співачка повідомила про особливий день 25 серпня. Саме тоді має відбутися прем'єра її нового кліпу на пісню "Крапають". Надя вже опублікувала перші кадри, від яких шанувальники вже відірватися не можуть.

"Цього року День Незалежності для всіх українців особливий. Щодня ми боремося і відстоюємо свою незалежність, хоч і важко, хоч і неймовірно складно впоратись з жахом війни. Кажуть, що мистецтво допомагає. І я в цьому впевнилася на зйомках своєї нової роботи. У кліпі на пісню "Крапають", яка виходить завтра, всі мої емоції, увесь біль, сум та надія. Тож чекаю на вашу підтримку🤍", - написала Надя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях шанувальники зазначили. що відчувають, що це буде хіт. Вони написали:

"То буде розрив"

"Кліп та пісня ще не вийшли, а вже зачепило моє серце💔"

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"