Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров активно веде власний блог та спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. А вже понад 2 млн його шанувальників чекають від нього новин про творче та особисте життя

Дмитро Комаров. Фото: скриншот Instagram
Дмитро Комаров. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, журналіст не лишився осторонь трагедії, що відбувається в Україні, він продав свій автомобіль, а гроші передав на потреби ЗСУ. Крім того, він бере участь у різних благодійних заходах.

Не забув Дмитро про свято та опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фото 20 пікапів, які він разом з командою волонтерів доставив в Україну з Латвії.

"Сегодня особенный День Независимости – в самое сложное время для Украины за всю историю, когда стране, как никогда, нужна помощь каждого из нас, чтобы вместе приближать победу. Сегодня весь мир восхищается уникальной особенностью украинцев – объединяться, превращаясь в единый организм. Вместе мы становимся непобедимыми. Наша сила – в нашем единстве". - написав на сторінці Комаров російською мовою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що підписників обурив той факт, що Дмитро досі спілкується російською. В коментарях шанувальники зауважили, що з нагоди можна було б зробити публікацію державною мовою.

"Чому не державною ?"

"Ну хоча б в День Незалежності можна було написати державною мовою, а не мовою окупантів!?"

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" продає унікальне авто, щоб допомогти ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров засвітився в компанії Святослава Вакарчука з "Океану Ельзи".

Також "Знай.ua" інформував, що Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" прийняв сюрприз від Вакарчука, але Пікалову з Кварталу 95 "потрібніше".