Після випадку з підривом доньки путінського ідеолога Дугіна, мережа ретельно спостерігає за новинами, на похоронах доньки всіх вразила її кристальна чистота, та весела посмішка її батька.

Українська співачка, журналістка, композиторка, а також учасниця гурту "Крихітка" Олександра Кольцова, розповіла, що під час похорону доньки батько займався російською пропагандою.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

[quote author=" - нагадала Крихітка."]Дугін на похороні доньки займається пропагандою: вона "загинула за Росію" Вона загинула, тому що тато в неї — імперський довбо*об і натхненник вбивць. І тому, що кормилась з тієї ж лохані, що й татусь. На сьогодні 374 наших дітей загинуло від рук росіян, 723 поранено, ⁣/quote]

Цитуючи те, що написала Олександра, користувачі Twitter зазначили, що невідомо, чи вона взагалі загинула.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ще питання, чи вона взагалі загинула", "Як може тіло зберегтися при пожежі від вибуху? Тому відкрита труна - це цирк та черговий перфоманс у храмі пропаганди в отанкіно. Вони там всі несповна розуму без винятку. Я б це сприймав як піар-акцію, що б ще фашиків мобілізувати на війну", - коментують подію користувачі.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що співачка гурту "Крихітка" Саша Кольцова поскаржилась, що замість суконь бачить турнікети та дрони.

Як повідомляв "Знай.ua" Саша Кольцова з "Крихітка Цахес" побачила у фото Олени Зеленської для Vogue дещо знакове.

Також "Знай.ua" інформував, що Саша Кольцова показала, як українці тепер планують вагітність: потрібна зброя.