Молода, але дуже успішна українська артистка Христина Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками, а зараз ще має непогану популярність у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Христина Соловій вирішила не проходити повз страшний скандал, який розгорівся через жест для всіх українців на День Незалежності. Мінкульт з агенцією Banda вигадали альтернативу тризубу відомого діяча Чорновіла, проте вийшло не дуже вдало - багато хто розпізнав у ній непристойний жест.

Скріншот з Instagram, mkip_ukraine
Скріншот з Instagram, mkip_ukraine

Учасниками скандалу стали не лише організатори, а й зірки, які підтримали таку сумнівну ініціативу – Астаф'єва, Дорофєєва, Alyona Alyona та інші.

Соловій зізналася, що через цю ситуацію у неї "підгоріло". Вона не розуміє, навіщо вигадувати якісь заміни, якщо тризуб Чорновіла актуальний і сьогодні. Хоча деякі бояться його використати у воєнний час.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Скріншот з Instagram, Христина Соловій
Скріншот з Instagram, Христина Соловій

Співачка запропонувала започаткувати новий флешмоб з правильною версією символу українського герба.

"Давайте покажемо, як виглядає наш єдиний і справжній #тризубнезалежності!" - написала Соловій.

Шанувальники її підтримали в цьому питанні і заявили, що це тризуб здорової, нормальної людини.

Коментарі - instagram.com/soloviyka/
Коментарі - instagram.com/soloviyka/

Раніше ми писали про те, що Дорофєєва, Астаф'єва, Alyona Alyona та інші зірки зганьбилися через непристойний жест: "Два в парадний, один у шоколадний?"

Як повідомляв Знай.ua, два в парадний, один у шоколадний: Даша Астаф'єва звернулася до українців після скандалу з жестом

Також портал Знай.ua писав, що Христина Соловій на заздрість Софії Ротару показала гори букетів, але визнала, що це для неї не пріоритет: "Великим задоволенням для мене..."