Донька відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець зізналася зірковій мамі у своїй провині на тлі ЛГБТ-символіки. Відповідне фото Марія Кравець опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

19-річна Маша Кравець попри юний вік уже має багатотисячну армію шанувальників. Так, на сторінці в instagram вона має майже 14 тисяч передплатників, які активно стежать за подіями в її житті. Дівчина намагається постійно контактувати з аудиторією та регулярно радує новими фото чи відео.

Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram
Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Маша Кравець опублікувала фото, на якому позує на лавочці на тлі стіни, прикрашеної кольорами ЛГБТ-спільноти. Дівчина звернулася до зіркової мами та зізналася у "злочині".

"Пробач, мам.. довелося вкрасти твої чоботи", - підписала фото Марія Кравець.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олена Кравець побачила послання доньки та відповіла їй у коментарях під публікацією.

"Я зрозуміла:)) Треба повертатися якнайшвидше", - написала зірка "Квартал 95".

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дочка зірки "Квартал 95" Олени Кравець засвітила струнку талію та патріотичне татуювання: реакції мами анітрохи не боїться.

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" повеселив кумедним виконанням батьківських зобов'язань: "Готую дитину до школи".

Крім того, ми писали, зірка "Одного разу під Полтавою" Віктор Гевко похвалився "надприродними" здібностями дружини: "Мистецтво магії".