Українська співачка, ексведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія не є активною користувачкою соцмережі Instagram, тому досить рідко розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, кількість яких перевищила 75 тисяч.

Зовсім недавно Віра Кекелія народила другу дитину. Це стало радісною новиною для її сім'ї та армії фанатів. Новий ведучий шоу ЖВЛ Микита Добринін вирішив дізнатися про всі подробиці щодо появи малюка на світ.

Віра Кекелія. Фото: скриншот Instagram
Віра Кекелія. Фото: скриншот Instagram

Артистка не приховувала, що народила сина у Тбілісі, але досі не пояснила, чому прийняла саме таке рішення. Як виявилось, її батько справжній грузин, тому їй хотілося, щоб син був таким же мужнім. А ще її сім'я має там багато родичів.

"Завжди прислухаюся до своєї інтуїції і щось у мені спрацювало - треба збирати валізи, забирати батьків із Харкова та їхати", - додала Кекелія.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ім'я синові вони з чоловіком обрали гарне – Матвій. Але і тут Всесвіт підказав їм із вибором. До пари декілька разів підходили чужі діти та називали це ім'я, навіть коли вона ще не була вагітна.

Хоч Віра зараз перебуває далеко від чоловіка, бо він залишився в Україні, але щодня виходить на зв'язок, показує малюка. Більше того, Роман навіть спостерігав за пологами, підтримував дружину.

"Щойно дадуть паспорт на малого, ми відразу хочемо їхати в Україну", - розповіла дівчина.

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія згадала ніжну Марту Адамчук, заколисуючи малюка на руках .

Як повідомляв Знай.ua, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" народила синочка і порадувала українців неймовірними фотографіями: "Спасибі Всесвіту"

Також портал Знай.ua писав, щоб вагітна Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зробила те, на що довго не наважувалася і вразила українців: "Живемо тут, зараз"