Є приказка "як Новий рік зустрінеш так його і проведеш" і багато хто намагається зібрати компанію друзів якомога більше, щоб весь рік насолоджуватися їх товариством; накрити стіл багатший, щоб не знати потреби або зустріти свято з коханою людиною, щоб ніколи не розлучатися.

Але є й такі, хто не проти зустріти Новий рік і на самоті. У таку ситуацію якось потрапив і Андрій Данилко.

Андрій Данилко дав відверте інтерв'ю. Журналістам каналу "Україна" він зізнався, як одного разу залишився новорічної ночі абсолютно один і зважився на кардинальні зміни у зовнішності.

Андрій Данилко, фото: Instаgram
Андрій Данилко, фото: Instаgram

Андрій Данилко із тих артистів, які звикли зустрічати Новий рік на сцені. Проте кілька разів виступи зривалися в останній момент. В один із таких років він залишився вдома наодинці, проте абсолютно не засмутився через те, що так склалися обставини.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тоді щось було пов'язане з організаторами, і ми не полетіли. Я подумав – Слава Богу, тому що з 3 січня ми відлітали у великий тур Америкою. Ви знаєте, мені абсолютно не було сумно чи печально. Я ввімкнув телевізор, накрив собі стіл, водій привіз мені "Шубу" і "Олів'є", приготовлені його дружиною. Мені здавалося, що самому буде нудно зустрічати Новий рік, а тут – взагалі нормально". - розповів Андрій Данилко в інтерв'ю каналу "Україна".

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Тоді тріумфатор вокального конкурсу "Євробачення" випив келих шампанського – і тут на його думку прийшла ідея.

"Я вирішив постригтися наголо. Ось просто в новорічну ніч пішов у ванну і "під котелок" підстригся. Не знаю, що на мене знайшло, але було відчуття, ніби я прибрав все зайве. Знаєте, коли людина стрижеться, вона ніби краще почувати себе починає. Ось і я поголив волосся - і відчув полегшення. Прокинувся 1 числа - всі ще сплять, ніхто нікуди не ходить, ніяких дзвінків. Подивився у вікно на Хрещатик - вулиця абсолютно порожня, ніби всі виїхали. Виспався добре, і через кілька днів ми полетіли в Америку" , – поділився неймовірною історією Андрій Данилко.

Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення
Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення

Нагадаємо, що Андрій Данилко зворушив серця шанувальників, показавши рідкісне фото юнацьких років із Русланою Писанкою.

Раніше ми повідомляли, що Вєрка Сердючка засмутила віддану публіку, але обіцяла виправитися.