Шанувальники не полишають увагою Аллу Пугачову та Максима Галкіна, їх акаунти нараховують сотні тисяч підписників. Та й сам Максим, який дуже популярний у соціальних мережах, частенько тішить фото з особистого та творчого життя, не забуває про кохану дружину Аллу. Не відстають від батьків й зіркові діти - у Гаррі та Лізи є також сторінки в соціальних мережах, які відповідально ведуть їх шанувальники

Алла Пугачова, фото: Знай.uа
Алла Пугачова, фото: Знай.uа

Як відомо, зараз зіркова сім'я мешкає в Латвії. Це місце Алла та Максим давно вподобали. Вони вже багато років орендують віллу "Марта", яка знаходиться на другій лінії, а поруч будинок її подруги - Лайми Вайкуле.

Будинок, в якому мешкають зірки складається в 8 кімнат, на території вілли є басейн та гостьові будиночки. Як стверджують ЗМІ, нерухомість належить банкіру Віктору Красовицькому. Максим та Алла оплачують оренду за цілий рік, а місячний платіж становить 100 тисяч доларів.

Шанувальники на фан-акаунті Лізи Галкіної у сторіс опублікували відео, на якому видно, як виглядає одна з кімнат всередині будинку. Кімната досить велика, в ній є камін, шкіряні м'які меблі, на полу плитка. Також в кімнаті стоїть великий стіл зі стільцями.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

По кімнаті ходить Алла Борисівна, до неї прийшов молодий чоловік приніс її портрет. Діти Гаррі та Ліза з ентузіазмом допомагають його розпакувати та розглядають його. Як з'ясувалося, у рамці був плакат із зображенням співачки у молодості та й навіть зберігся на ньому цінник. Хлопець, що приніс його, зміг прочитати ціну - 3 рублі 50 копійок. Як зауважив максим Галкін, на ті часи це були значні гроші.

Алла попросила поставити його біля крісла та додала, що пізніше повісить його на стіну.

Алла Пугачова, скриншот: Instagram Stories
Алла Пугачова, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Максим Галкін показав без фільтрів природну красу Алли Пугачової: "Їдемо в гості до Лайми".

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін поцікавився у шанувальників, чи Пугачова схожа на шафу: "Що означає поверніть Аллочку"

Також портал Знай.ua писав, що Алла Пугачова в коротких шортах наробила галасу: "Люди, згадайте скільки їй років"