Український співак Вадим Олійник, який був учасником дуету "ДіО.фільми" з Вовою Дантесом, вперше за літо вибрався на відпочинок і не втримався, щоб не похвалитися перед шанувальниками. Яскравими знімками він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Незважаючи на розпад дуету з Володимиром Дантесом, Вадим Олійник залишається досить популярним виконавцем та має свою армію шанувальників. Артист намагається бути постійно на зв'язку з фанатами та радувати їх новими фото чи відео.

Вадим Олійник, фото з Instagram
Вадим Олійник, фото з Instagram

Так, цього разу Вадим Олійник вибрався на відпочинок і вирішив похвалитися неймовірними краєвидами, якими йому пощастило помилуватися. Як виявилася, артист вирушив ні на якийсь курорт, а "дикуном" вибрався до так званого Київського моря.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олійник зізнався, що за літо він уперше побачив море, нехай і не те, що хотілося б. Втім, мальовничі краєвиди явно підкорили його серце.

"Вперше за літо бачу море. Ну і що, що Київське", – підписав кадри Вадим Олійник.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва подарувала поцілунок 7-річному українцю, який допомагає піротехнікам і мріє про одужання брата: "Наше майбутнє".

Також наш портал інформував, мама Кузьми Скрябіна впевнена, аварія у 2015 не була випадковістю, але довести нічого не може: "Не було на кого показати пальцем".

Крім того, наш портал повідомляв, Наталка Карпа заспівала про пекучий біль кожної українки, яка вірно чекає на свого чоловіка з війни: "З цим зіткнулися сотні тисяч сімей".