Популярна акторка серіалу "Школа" та співачка Анна Трінчер постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона кожного дня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя. На її акаунт підписані 1,8 млн шанувальників

Анна Трінчер, фото з Instagram
Анна Трінчер, фото з Instagram

Як відомо, українська співачка веде досить насичене життя. А зараз готується до концерту з нагоди Дня Незалежності України. Співачка мала записати пісню, проте виявилось, що у неї немає авторських прав на її виконання. Що це за пісня вона поки тримала в секреті, проте згодом, коли все вирішилось, вона розкрила таємницю.

Співачка разом з мамою та бабусею вирішила заспівати "Пісню про рушник". Варто зазначити, що попри те, що інколи цей твір вважають народним, у нього є автори. Вірші написав відомий українській поет Андрій Малишко, а музику - українській композитор Платон Майборода. Вперше її виконав Олександр Таранець в українському музичному кольоровому фільмі радянських часів "Літа молодії."

Анна поскаржилась, що попри те, що авторів пісні давно померли, виконувати твір без дозволу виявилось неможливим. У Співачки було два варіанти: відмовитись й виконати іншу українську народну пісню або отримати дозвіл на виконання "Пісні про рушник".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У коментарях шанувальники порадили співачці не здаватися і йти до кінця. Анна зізналася, що це було непросто, їй прийшлося підняти половину шоу-бізнесу. Щаслива співачка показала, як вона з мамою та бабусею репетирує вдома цю пісню та зізналася, що їй бабуся співала "пісню про рушник" замість колискової.

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"