Усі українські зірки, як можуть допомагають нашій країні перемогти у кровопролитній війні, яку розпочала росія.

І поки Сергій Притула та Лачен визначилися з тим, куди вони витратять мільйони, які вони зібрали на байратари (хлопці орендували Україні супутник, щоб у реальному часі бачити, що замишляють рашисти), інші знаменитості лише на шляху до свого тріумфу зі збиранням грошей.

У суботу, 6 серпня, Марк Куцевалов вирушив у благодійний реаліті-похід. Він стартував у Чорноморську та вже дійшов до Вінницької області. За плечима – 10 днів колії та зібрані 1,9 млн гривень із запланованих 2,85 млн. Попереду – 8 днів дороги, щоб зібрати ще майже мільйон гривень на "швидкі" для фронту.

Марк Куцевалов, фото: markelllooo30
Марк Куцевалов, фото: markelllooo30

"Я був вражений, наскільки швидко зібрався перший мільйон. Це сталося буквально за три дні. Цілком не очікував такого! Найважче зараз — дійти до двох мільйонів, а там уже буде легше, 850 тисяч, що залишилися, якось дозберемо" , — зазначив Марк в ефірі "Першого Подільського".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Щодня Куцевалов знаходить пригоди — він уже ночував на пожежній станції, у церкві посеред поля на баштані. Люди впізнають гумориста та допомагають йому.

Марк Куцевалов, фото: markelllooo30
Марк Куцевалов, фото: markelllooo30

"Це не було придумано навмисно. Це якось народилося, кристалізувалося, щось зверху "упало" в голову. І я просто люблю ходити, мені неважко це робити. Не змушую себе. Так якось все склалося в пазл і почався. такий похід", – додав учасник реаліті Нового каналу "Пара на мільйон".

Слідкувати за пригодами Марка Куцевалова у реаліті-поході, а також донатити можна за посиланням.

Марк Куцевалов, фото: Знай.ua
Марк Куцевалов, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Прозорий гонщик із "Ліги сміху" Марк Куцевалов вирішив "вбити" свої ноги заради перемоги України.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко розсмішив можливим діалогом Зеленського з путіним.