Саша Бо (Пустовіт), одна з успішних українських блогерок, якій вдалося заробити на соціальній мережі та відкрити власний бізнес. Вона активно розвиває свій блог, який присвячений жіночій тематиці: діти, сім'я, краса, здоров'я. За її життям стежить 1,8 млн підписників

Саша Пустовіт, скриншот: Instagram
Саша Пустовіт, скриншот: Instagram

Власниця салону краси та косметичної клініки, Саша Пустовіт не змогла втриматись від щастя та розповіла підписникам, що вона в статусі офіційного заручення. Про це дівчина повідомила в сторіс соціальної мережі.

Як відомо, Саша щаслива мама двох дітей. Тепер дівчина зустрічається зі стоматологом Платоном Тарнавським та справа йде до весілля. А нещодавно мама нареченого дізналася, що Саша мріє про чорну сукню та подарувала їй одну зі своєї колекції.

А ще Саша вже підготувала до весілля білі туфлі та розповіла, що не хоче справляти дуже пишне весілля на якому гулятиме багато людей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А нещодавно стало відомо, що пара подала заяву до РАГЦСУ. Про це вони повідомили фото, на якому видно їх ноги, як вони йдуть, мабуть, вже після подачі заяви по дорозі з брущатки. Світлина підписана так:

"Офіційно наречені"

Входячи з того, ща заява подається, як мінімум за місяць до офіційної церемонії, а може й бути довше, то весілля пари має відбутися у вересні. Про це у попередніх сторіс вже натякала Саша. В одному із своїх дописів вона зауважила, що не може дочекатися вересня, щоб все розповісти. Точна дата церемонії молодят поки невідома.

Саша Бо. Фото: скриншот: Instagram Stories
Саша Бо. Фото: скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Саша Бо згадала про мрію, яку так і не встигла здійснити до війни: "Підсвідомий тиск обставин на голову".

До слова, після скандального розлучення блогерка Саша Бо знову виходить заміж: "Об'єднало кохання".

Раніше ми писали, що українці засудили Сашу Бо за величезні зуби і надуті губи: "Була такою милою".